Καπέλο VERLAESSIG BMW

49 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Ο Herbert Schlenzig διαμόρφωσε τη γλώσσα των εικόνων στην εσωτερική επικοινωνία της BMW όπως κανένας άλλος καλλιτέχνης, όχι τόσο ως γραφίστας, όσο περισσότερο ως ένας λαμπρός σχεδιαστής. Για αρκετές δεκαετίες, δημιούργησε λεπτομερή τεχνικά σχέδια κινητήρων, κιβωτίων ταχυτήτων και εξαρτημάτων βοηθώντας τους νέους μηχανικούς να επιτύχουν θρυλική απόδοση. Οι πίνακες διδασκαλίας του μοιάζουν με όμορφα εκλεπτυσμένα αρχιτεκτονικά σχέδια. 

Το 1935, ο λαμπρός σκιτσογράφος δημιούργησε επίσης ένα σχέδιο για τη διαφημιστική αφίσα "VERLAESSIG! BMW" - τονίζοντας την αξιοπιστία της μάρκας, και παρόλο που το σχέδιο δημιουργήθηκε σχεδόν 90 χρόνια νωρίτερα, η χρήση του σήμερα παραμένει επίκαιρη. Κίτρινο φόντο με περίγραμμα χέρι με συμβολική χειρονομία εμπλουτισμένο με το διαχρονικό λογότυπο BMW - Χάρη σε αυτό το μειωμένο γραφικό, η αφίσα ήταν μπροστά από την εποχή της και δεν δημοσιεύτηκε ποτέ με τη μορφή διαφήμισης.

Σήμερα, επιστρέφοντας στις ρίζες της, η BMW δημιούργησε μια ολόκληρη συλλογή Lifestyle βασισμένη σε αυτό το υποβλητικό γραφικό.,

  • Κεντητό μαύρο "VERLAESSIG!" λογότυπο μπροστά από
  • Λευκή κεντημένη επιγραφή "VERLAESSIG" στο πίσω μέρος του καπέλου
  • Πόρπη αλουμινίου για ρύθμιση μεγέθους
  • Υλικό: 100% οργανικό βαμβάκι με ύφανση Micro Twill
  • Κατασκευή 6 πάνελ
80165B38D95