Η Best Rent είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ειδικευμένη σε βραχυπρόθεσμες , μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Έχουμε την έδρα μας στην Αθήνα και στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και άμεσων λύσεων για την κάλυψη των αναγκών σας στην ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η Best Rent σας προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Premium Cars

Ο στόλος της Best Rent καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και οικονομικών δυνατοτήτων. Μικρά οικονομικά αυτοκίνητα, υπερπολυτελή αλλά και ειδικοί τύποι όπως SUV, Cabrio, Roadster, διασφαλίζουν απλές μετακινήσεις, επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ξένοιαστες διακοπές. Όλα τα αυτοκίνητα της Best Rent έχουν ηλικία, κατά μέσο όρο 6 μήνες και περνούν από έλεγχο πριν από κάθε ενοικίαση.

Οι αξίες μας

Χτίζουμε νέες συνεργασίες με γνώμονα όχι μόνο την επαγγελματική σχέση αλλά κατά βάση την ανθρώπινη.

Αυτό αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελο και τη διάθεση να υποδεχόμαστε καθημερινά τους πελάτες μας στα γραφεία μας, όχι μόνο για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους αλλά και για την εύρεση καινοτόμων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης.

Κάνουμε τη διαφάνεια θεμελιώδη πυλώνα της σχέσης μας με τους συνεργάτες και τους πελάτες, ανταμείβουμε την πίστη και εργαζόμαστε με σταθερές και διαρκείς σχέσεις εμπιστοσύνης.

Είμαστε ευαίσθητοι στα θέματα της οικολογικής βιωσιμότητας και της ολοκληρωμένης κινητικότητας : ο στόλος μας, χάρη σε ειδικές συμφωνίες με κατασκευαστές αυτοκινήτων, ανανεώνεται σχεδόν πλήρως κάθε 6/8 μήνες και είναι εξοπλισμένος με υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα για να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.