Κάλτσες E26 Procar BMW by Heel Tread

12 €
με ΦΠΑ

Κάλτσες E26 Procar

Μέγεθος
Ποσότητα

Πριν από σαράντα και κάτι χρόνια γεννήθηκε ένας θρύλος.

Η Μ1 με τον 3. 5 σειριακό κινητήρα ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από το τμήμα Μ της BMW και σχεδιάστηκε από το μηδέν για να μείνει μια ζωή στην πίστα.

Μπορείτε να τη θεωρήσετε ως τον προπάππου όλων των BMW M, μια δυναστεία που έκτοτε έχει κάνει τόσα πολλά για να συμβάλει στη διαμόρφωση και την προώθηση της κατηγορίας των σπορ αυτοκινήτων, ενώ έχει συγκεντρώσει μια παγκόσμια λεγεώνα αφοσιωμένων οπαδών.

Αρχικά, η M1 σχεδιάστηκε ως μια συνεργασία μεταξύ της BMW και της Lamborghini και παρουσιάστηκε το 1978, ενώ μόνο 450 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε στο χέρι παρήχθησαν ποτέ.

Και, με τελική ταχύτητα 260 km/h, ήταν "το ταχύτερο σπορ αυτοκίνητο της Γερμανίας" και ως εκ τούτου στέφθηκε Kaiser των Autobahns.

Αλλά το σχέδιο της BMW πήγαινε πολύ πέρα από τη δημιουργία ενός εκπληκτικά καλού σπορ αυτοκινήτου που θα έδειχνε επίσης το ρόλο του.

Το 1979 εμφανίστηκε το BMW Procar Series, ένα πρωτάθλημα αγώνων μίας μάρκας με πρωταγωνιστή μια ενισχυμένη έκδοση της Μ1 με ταχύτητα 310 km/h και, παρά τη σύντομη διάρκεια ζωής της, που ήταν μόλις 2 σεζόν, έμεινε στην ιστορία ως ένα θεαματικό γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με μια παρέλαση οδηγών της F1 να συμμετέχει στη διασκέδαση - Andretti, Fittipaldi, Hunt, Lauda, Piquet και Prost, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Επιλέξαμε το χρώμα της BASF εν μέρει λόγω του μοναδικού και αξιοσημείωτου σχεδιασμού της, αλλά κυρίως επειδή έβγαζε τις μεγαλύτερες φλόγες καυσαερίων από όλα τα αυτοκίνητα. Ψάξτε στο Google για "φλογοβόλο M1 BASF"!! Θα εκπλαγείτε...!!!

  • 80% βαμβάκι, 17% πολυαμίδιο, 3% ελαστάν.
  • Κατασκευάζονται στην Πορτογαλία.
  • Χρησιμοποιούμε ειδικό πλέξιμο για να δημιουργήσουμε μια κάλτσα χωρίς ραφές.
  • Πλύνετε το εσωτερικό προς τα έξω (40ºC/100ºF max).
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση στεγνωτηρίου και σίδερου.

Οδηγός μεγεθών

  • Για άνδρες: - Large: L: 41-46 UK (7½-11½) US (8-12) - Medium: M: 36-40 UK (4-7) US (4½-7½)
  • Για γυναίκες: - Large: L: 41-46 UK (7½-11½) US (10-12½) - Medium: M: 36-40 UK (4-7) US (6-9½)
HEEL TREAD
HT-E26ProcarSocks