GPS Tracker Teltonika

89 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Η συσκευή FMB003 η πιο μικρή OBD GPS Tracker συσκευή του κορυφαίου κατασκευαστή Teltonika, με δυνατότητα να διαβάσει διάφορες πληροφορίες του οχήματος (όπως την στάθμη του  καυσίμου, τυχόν λάθη του κινητήρα, την θερμοκρασία,την αέρα κτλ) μέσω του CAN BUS!

Εύκολη και γρήγορη τοποθετείτε στην ειδική θύρα OBDII που διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα . Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και είναι έτοιμη σε 1 λεπτό. 

Το κύριο χαρακτηριστικό της Teltonika FMB003 είναι η τυπική ανάγνωση δεδομένων OBDII από τον υπολογιστή του οχήματος.

Σε συνδυασμό με μια εύκολη και χαμηλού κόστους ενοποίηση, είναι μια εύκολη και ισχυρή λύση.

Η συσκευή υποστηρίζει διάφορους αισθητήρες χαμηλής ενέργειας Bluetooth, beacons, ακουστικά ανοιχτής ακρόασης και ενημερώσεις διαμόρφωσης μέσω Bluetooth.

Αποτρέψτε το αυτοκίνητό σας από κλοπή με την προηγμένη αντικλεπτική λειτουργία Auto Geofencing κάθε φορά που παρκάρετε και με νέες λειτουργίες ανίχνευσης ρυμούλκησης. Έχει ενσωματωμένη μπαταρία και πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση sleep mode!

Σε περίπτωση που μετακινηθεί χωρίς να βάλετε το κλειδί στο όχημα η συσκευή θα σας στείλει ένα S.O.S μήνυμα sms στο κινητό σας ότι μετακινήθηκε.

Η συσκευή Gps Tracker Teltonika FMB003 συνδέετε και αποσυνδέετε με μία κίνηση και μπορείτε να την εντοπίζετε με μία εντολή SMS ή μέσω διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες 365 ημέρες τον χρόνο.

AΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

ΑΛΛΟ
FMB00377NJ01