New BMW X2

Η ΝΕΑ BMW X2 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΗ ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Η Σπανός ΑΕ. αποκάλυψε την ολοκαίνουρια ΒMW X2 στο ελληνικό κοινό με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, 5 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα! Η αποκάλυψη του νέου Sports Activity Coupé (SAV) της BMW πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ στη N. Σμύρνη, σε μια αντάξια του πολυτελούς brand εκδήλωση, που τα είχε όλα: επιβλητικά σκηνικά, οθόνες που μαγνήτιζαν τα βλέμματα, χορευτική αποκάλυψη του αυτοκινήτου, laser light show, υψηλή γαστρονομία και μια συναυλία- έκπληξη! 

Δύο μεγαλοπρεπείς οθόνες και ένα φωτεινό «χαλί» στα χρώματα της μάρκας είχαν στηθεί στην είσοδο της έκθεσης της ΒMW Σπανός και υποδέχονταν τους καλεσμένους. Η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη παρουσίασε τη βραδιά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την τιμή μας να υποδεχόμαστε τη νέα BMW Χ2, πρώτοι από πολλές χώρες, 5 μήνες πριν από το επίσημο λανσάρισμα στην Ελλάδα.

Με αέρινες κινήσεις από επαγγελματίες χορευτές αποκαλύφθηκε η νέα BMW X2, το design της οποίας αναδείχθηκε μέσα από ένα εκθαμβωτικό laser light show. Το κοινό είχε τότε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τη νέα BMW X2 και να ενημερωθεί για τις σχεδιαστικές καινοτομίες και την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής της. Το event απογείωσε ένα δυναμικό live από τους ΟΝIRAMA, ενώ τα signature cocktails σε συνδυασμό με το εξαιρετικό finger food που ετοίμαζε ζωντανά ο chef Γιώργος Τσαπάρας άφησαν στους καλεσμένους την πιο θεσπέσια γευστική ανάμνηση από μια τόσο ξεχωριστή βραδιά. 

Όσοι έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία από κοντά με τη νέα BMW X2 ως απόλυτη πρωταγωνίστρια, έφυγαν από τις εγκαταστάσεις της Σπανός ΑΕ. ως θαυμαστές της! Η νέα BMW X2 είναι εδώ και φέρνει την επανάσταση στο δρόμο!

 

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος